Πόσο μακροπρόθεσμα μπορεί να είναι τα αποτελέσματα της λεύκανσης;

H διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από τη σωστή ή όχι συντήρηση. Οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, καθώς και η ελλιπής στοματική υγιεινή θα μειώσουν το χρόνο της διάρκειας. Συνήθως, το αποτέλεσμα της λεύκανσης διατηρείται από 1-3 χρόνια.

Οι ασθενείς που κάνουν χρήση νάρθηκα λεύκανσης έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα ότι μπορούν να κάνουν αναμνηστικές δόσεις ανά εξάμηνο κι έτσι να διατηρούν το χρώμα τους σε πολύ καλό επίπεδο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είναι η λεύκανση ασφαλής μέθοδος;

Μετά από χιλιάδες κλινικές και εργαστηριακές έρευνες παγκοσμίως, μπορούμε πλέον να πούμε πως η λεύκανση είναι μια ασφαλής διαδικασία. Μετά από μακροπρόθεσμη παρακολούθηση των ασθενών διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε ενδοδοντικής θεραπείας, δεν υπήρχε οδοντική ευαισθησία πέρα των φυσιολογικών ορίων, δεν υπήρχε απορρόφηση στους οδοντικούς ιστούς.

Η πρόοδος στην αισθητική οδοντιατρική δίνει τη δυνατότητα για αρκετές επιλογές θερεαπευτικής λεύκανσης. Ο οδοντίατρος σας θα καθορίσει ποιός τύπος λεύκανσης είναι καταλληλότερος για τη δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Η αισθητική λεύκανση βελτιώνει το χαμόγελο σας!

Η αισθητική λεύκανση είναι μια από τις θεραπευτικές παρεμβάσεις με τη μεγαλύτερη ζήτηση, που απομακρύνει τις κηλίδες χρωστικής και βελτιώνει τη συνολική εικόνα του χαμόγελου σας.

Η λεύκανση έχει αποτέλεσμα μόνο στα φυσικά δόντια, οπότε πρέπει να γίνεται πρίν από οποιαδήποτε άλλη αποκατάστατική, οδοντιατρική θεραπεία.