Η κατ΄ οίκον οδοντιατρική φροντίδα αφορά ένα ευρύτατο κοινό, που παρουσιάζει αδυναμία προσέγγισης στο χώρο του κλασικού οδοντιατρείου όπως άτομα τρίτης ηλικίας, άτομα με κινητικά προβλήματα (ημιπληγία, τετραπληγία, κατάκοιτοι, πολυτραυματίες),  άτομα με άλλες αναπηρίες (τυφλοί, διανοητική καθυστέρηση) ή με ψυχολογικά προβλήματα.

Δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαμβάνουν το φαγητό και να έχουν ένα όμορφο χαμόγελο, ανεξάρτητα από την ηλικία και τα πιθανά κινητικά προβλήματα που κάνουν δύσκολη την προσέγγιση στο οδοντιατρείο.

Επίσης, απευθύνεται σε άτομα πολυάσχολα με έλλειψη ελεύθερου χρόνου καθώς και στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει δώσει τη δυνατότητα σε ένα φορητό οδοντιατρικό μηχάνημα να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις που έχει ο οδοντίατρος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γίνεται στο ιατρείο του  με το συμβατικό οδοντιατρικό μηχάνημα.

Με ένα τηλεφώνημα στο 2108067712, όλο το 24ωρο, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού ώστε να σας επισκεφτεί ο χειρουργός οδοντίατρος.

Χάρη στο φορητό εξοπλισμό που θα έχει στη διάθεσή του και αφού λάβει λεπτομερές ιστορικό της υγείας σας μπορεί να προσφέρει άμεσα τη βοήθειά του αλλά και να σας προτείνει το κατάλληλο για σας σχέδιο θεραπείας.