Χειρουργός Οδοντίατρος - Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών

Ειδικ. στην Περιοδοντολογία - Εμφυτεύματα, New York University - USA

Ο Δρ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ γεννήθηκε στην Μακρακώμη Φθιώτιδοs το 1978. Εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών το 1998 και αποφοίτησε το 2003 με το βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Στην συνέχεια υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος σμηνίας-οδοντίατρος στο Νοσοκομείο της Αεροπορίας (Γ.Ν.Α) και τον επόμενο χρόνο εξειδικεύτηκε στα laser στη Γερμανία.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην περιοδοντολογία - εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία αποκλειστικά στο πεδίο της περιοδοντολογίας και της εμφυτευματολογίας, ενώ παράλληλα συνεχίζει την επιστημονική του κατάρτιση παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε σεμινάρια σε πανεπιστήμια της Γερμανίας-Ελβετίας και ΗΠΑ.

Επίσης, η έρευνά του εστιάζεται σε τεχνικές ουλοπλαστικής και οστεοενσωμάτωσης. Από το 2009 είναι υπεύθυνος της περιοδοντολογίας στην ιδιωτική του κλινική HEALTH AND SMILE και στην κλινική EURODENTICA. Είναι μέλοs τηs Αμερικανικήs Ακαδημίαs Όστεoενσωμάτωσηs, τηs Αμερικανικήs Ακαδημίαs Περιοδοντολογίαs και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικήs.