Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Ο Σπύρος Αθανασίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001 και το 2009 πήρε πτυχίο ιατρικής από το ΕΚΠΑ. Το 2016 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Εργάστηκε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Κλινική του νοσοκομείου « ΚΑΤ» και υπήρξε συνεργάτης στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center». Υπήρξε επίσης επικουρικός επιμελητής στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς».

Οδοντίατρος

Η οδοντίατρος Μαρία Μουταφίδου αποφοίτησε το 2002 από την Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και από το 2003 είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στο Κερατσίνι Πειραιά.

Το 2015 - 2016 παρακολούθησε τον πρώτο χρόνο του μετεκπαιδευτικού προγράμματος  στοματοπροσωπικού πόνου στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Χειρουργός Οδοντίατρος - Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών

Ειδικ. στην Περιοδοντολογία - Εμφυτεύματα, New York University - USA

Ο Δρ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ γεννήθηκε στην Μακρακώμη Φθιώτιδοs το 1978. Εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών το 1998 και αποφοίτησε το 2003 με το βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Στην συνέχεια υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος σμηνίας-οδοντίατρος στο Νοσοκομείο της Αεροπορίας (Γ.Ν.Α) και τον επόμενο χρόνο εξειδικεύτηκε στα laser στη Γερμανία.

Χειρουργός Οδοντίατρος - Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ειδικότητα στην Αισθητική Οδοντιατρική, University of New York-U.S.A

Η δρ. Μαριάννα Κοντοπόδη αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης το 2005. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται στο Brighton της Αγγλίας σαν γενική οδοντίατρος.